[av_one_full first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-bottom’ space=” custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’-30px,-30px’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” custom_class=”]
[av_image src=’https://detmondaeneskur.dk/wp-content/uploads/2018/02/faelles_billede_det_mondaene_skur_copenhagen_kichen_112_LONG_2.jpg’ attachment=’4550′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_full]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’960px’ custom_border_color=’#c6c6c6′ custom_margin_top=’50px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_one_half first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=” custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’0px,20px’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ custom_class=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Lidt historie

Vi er to københavnere med stor passion for ”at bygge”. Vi har renoveret, ombygget, udbygget og designet vores egne og andres boliger i byen og på landet gennem mange år.

Vi har altid haft vores helt egen stil og vi ved, hvordan vi skal bruge den til at skabe rum, der passer til brugerne, huset og omgivelserne – og ser hammergodt ud!

Morten er snedker og kan tilpasse både et møbel og et helt køkken, så man bagefter tænker: ”har det ikke altid stået dér?” Han går op i detaljer, udførelse og kvalitet og sætter ikke sin faglige stolthed på spil.

Jeg selv har læst på Aarhus Kunst Akademi og tog derefter en overbygning i Rum og Design på Aarhus Arkitektskole. Det bekræftede mig i, at jeg skulle leve af at designe rum.

Efter flere år på Djursland med designbutik, rykkede vi tilbage til København og åbnede Det Mondæne Skur på Gl. Kongevej. Omdrejningspunktet blev design og produktion af køkkener samt salg af diverse håndplukkede tilbehør og interiør til køkken og hjem.

Vi blev hurtigt en institution i gaden og mange kender os fra den tid. Vi synes selv, vi skabte en herlig stemning af markedsplads, hvor varer og kunder væltede ud og ind. Det var gode år – og rigtigt meget arbejde!

I 2010 fik vi muligheden for at importere istandsatte gamle møbler fra Østeuropa. Dem solgte vi i butikken og dem sælger vi stadig. De er et rigtigt godt supplement til vores nye køkkener og passer i vores særlige stil.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=’custom’ color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Så mange møbler krævede mere lagerplads end vi havde, men heldigvis var indehaveren af en nabobutik så generøs at dele sit lager med os. Dette lagerrum, der ligger lige rundt om hjørnet fra den tidligere butik, har vi nu helt overtaget.

Efter mange års hårdt arbejde valgte vi så at lukke butikken og i stedet rykke om i lagerhuset. Endnu engang så vi en mulighed for at skabe et nyt rum – og greb den!

Vi er nu de glade ejere af et showroom, hvor fokus er på vores egne snedkerkøkkener suppleret med diverse både nye og vintagemøbler (til køkken og andre steder) fra henholdsvis Østeuropa og eget værksted.

Alle er meget velkomne til at kigge forbi i vores seje og meget unikke lokale på Svanholmsvej 1A, der ligger lige bag vores gamle butik. Vi har tilføjet Copenhagen Kitchen til navnet Det Mondæne Skur, da vi nu også har kunder i udlandet, men ellers vil du kunne genkende stil og stemning fra butikken.

Det er en stor fornøjelse for os igen at få lov til at fokusere på vores store passion: at bygge. Vi har allerede designet, produceret og installeret mange unikke køkkener og vi håber og tror, vi får mange sjove år hér – ikke mindst fordi vores gamle kunder nu har fundet os igen og nye kommer til hver dag.

Tak for det!

Pia Aardestrup

– Ejer og grundlægger af Det Mondæne Skur / Copenhagen Kitchen
[/av_textblock]

[/av_one_half]