Det Mondæne Skur

Vi dyrker et moderne take på nostalgi

Lidt historie

Vi har renoveret, ombygget, udbygget og designet vores egne og andres boliger i byen og på landet siden 2002.

Efter flere år på Djursland med designbutik, rykkede vi tilbage til København og åbnede Det Mondæne Skur på Gl. Kongevej. Omdrejningspunktet blev design og produktion af køkkener samt salg af diverse håndplukkede tilbehør og interiør til køkken og hjem.

Vi blev en institution i gaden, og mange kender os fra den tid. Vi synes selv, vi skabte en herlig stemning af markedsplads, hvor varer og kunder væltede ud og ind. Det var gode år – og rigtigt meget arbejde!

I 2010 fik vi muligheden for at importere istandsatte gamle møbler fra Østeuropa. Dem solgte vi i butikken og dem sælger vi stadig. De er et rigtigt godt supplement til vores nye køkkener og passer i vores særlige stil.

Efter mange års arbejde valgte vi så at lukke butikken og i stedet istandsætte vores lager til et nyt showroom. Her havde vi vores dejlige showroom i 7 år.

Vores lille hyggelige værksted i gården bliver nu totalt renoveret, og her vil vi snart åbne vores nye showroom.

Og vi har rykket vores værksted til store nye lokaler, hvor køkkener nu produceres i skønne omgivelser.

Det sidste nye skud på stammen er vores Pop Up i den gamle tankstation på Hundested Havn.

Det er en stor fornøjelse for os igen at få lov til at fokusere på vores store passion: at bygge. Vi har designet, produceret og installeret mange unikke køkkener og vi håber og tror, vi får mange sjove år hér – ikke mindst fordi vores gamle kunder nu har fundet os igen og nye kommer til hver dag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående køkkener,
priser eller noget andet, kan du altid ringe til os