VORES KØKKENER

Vi kalder det Mondæne Skurs køkkener for “Copenhagen Kitchen” – fordi de er bygget med en forramme, helt som i de gamle københavnerkøkkener – nu bare med en lækker 2020 finish. Skuffer, der glider på skinner, bordhøjde der passes til i din højde og farvekombinationer du ikke ser mange andre steder. Hos os kan alt lade sig gøre, så dit køkken får lige præcis dit personlige præg.

Vores snedkerkøkkener er i højeste kvalitet. Og produceres her i gården på vores eget værksted på Frederiksberg. Gedigent håndværk. Ét køkken ad gangen. Ingen standardmål. Bum!

Alt laves fra bunden af de bedste træsorter, med skuffer og skabe, der kan placeres lige hvor du ønsker det. Køkkenerne leveres inklusiv sprøjtemaling og montering. Og hvis I ønsker det håndmalet eller uden maling, klarer vi selvfølgelig også den.

Vores køkkener er nok nogle af de mest personlige du finder på køkkenmarkedet, fordi du selv kan være med i hele processen, fra start til slut og sammen med os skabe det køkken der får dig til at smile. Kig forbi vores hyggelige showroom – vi glæder os til at inspirere dig!

Klassiske køkkener

Det brune og lyserøde

Kvistgaard køkkenet

Det grønne køkken

Køkken på Danas Plads

Birketræs Køkken på Christianshavn

Køkken i Gentofte

Egetræs køkken på Frederiksberg

60'er køkkenet

Køkken på Boulevarden

Køkken på Christianshavn

Det sorte køkken

Det grå køkken

Det gule køkken

Landkøkken

Køkken på Værnedamsvej

Egetræskøkkenet

Køkken på Gl. Kongevej

Det hvide køkken

Flisekøkken på Frederiksberg

Køkken i midtbyen

Køkken på Sj. Odde

Hvis du ønsker det påtager vi os
gerne den samlede styring af hele
dit køkkenprojekt