[av_heading tag=’h3′ padding=’60’ heading='”Det Mondæne Skur skiller sig ud”‘ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Det Mondæne Skur skiller sig ud fra andre køkkenleverandører. Pia og Morten har hjertet med i det, de laver, og der er en stolthed omkring det håndværksmæssige som vi tydeligt kan se afspejlet i det endelige resultat, som har en flot finish.

Mads og Tine

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’60’ heading='”Der måtte tænkes kreativt for at få plads til det hele på én langside”‘ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Da vi skulle skabe plads til en udgang til ny altan i vores gamle køkken, mistede vi et godt stykke bordplads med vigtige funktioner. Vi så ingen anden løsning end at sætte et nyt køkken ind, og der måtte tænkes kreativt for at få plads til det hele på én langside.

Vi kiggede på mange typekøkkener, men kunne ikke finde noget, der passede ind i lejlighedens stil, eller som levede op til vores krav. Vi valgte derfor firmaet ’Det Mondæne Skur – Copenhagen Kitchen’, som med snedkerbyggede løsninger, kunne tilpasse køkkenet til vores behov.

Udgangspunktet blev derfor at lave så meget skabsplads som muligt på den ene side, og lade væggen stå fri på den modsatte side for at give luft og plads i det smalle rum. Et nyt køkken med gennemtænkte løsninger blev svaret på problemet, og rummet er i dag både lyst, elegant og funktionelt. 

Tommy Kristoffersen og Lars Halkjær

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’60’ heading='”Kjøkkenet ble bygget i Kjøbenhavn og montert i Oslo av to meget dyktige og vennlige snekkere”‘ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Vårt nye kjøkken i Oslo startet med et møte med Pia i Det mondæne skur. Vi diskuterte behov og hun kom med forslag. Hun fikk også eksakte mål av kjøkkenrommet og hvitevarer sån at kjøkkenet ble skreddersydd til rommet. Deretter foregikk resten av utformingen via mail problemfritt. Kjøkkenet ble bygget i Kjøbenhavn og montert i Oslo av to meget dyktige og vennlige snekkere. Det tok en liten uke å montere det, hvor også elektriker og rørlegger var med.

Vi er svært fornøyd med det nye kjøkkenet fra Det Mondæne Skur som passer elegant til våres leilighet i Oslo fra 1927. Selv om kjøkkenet er retropreget er det også stramt og moderne i sin karakter. Det er også robust med massive materialer og moderne innmat som går som smør.

Familien har nytt mange gode middager i kjøkkenet, og både gamle og unge bemerker det og synes det er lekkert. Vi har sett på mange kjøkkener før vi bestemte oss for dette. Det kunne ikke blitt bedre synes vi.

Thomas Takla

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’60’ heading=’“I har været gode til at hjælpe os med at konkretisere vores ønsker“’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Vi er rigtigt glade for køkkenet. Det er blevet ligesom vi ønskede det. I har været gode til at hjælpe os med at konkretisere vores ønsker. Det er blevet meget funktionelt, let at holde og stadig så det passer til vores gamle hus. 

Jeg er vild med fliserne, der får det hele til at se rent og pænt ud, og de dybe skabe og skuffer er perfekte. Dejligt, at man kan skræddersy et køkken så meget, så det passer både til os, der skal bruge det og huset, der skal rumme det.

Processen med at få lavet køkkenet gik smertefrit og forholdsvis hurtigt. Vi er virkelig meget tilfredse.

Vina og Kim

[/av_textblock]

[av_heading heading=’“Et smukt og funktionelt køkken efter vores ønsker“’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’60’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Morten & Co. har leveret et smukt og funktionelt køkken efter vores ønsker, og vi nyder dagligt det solide håndværk og de gode materialer, som lover lang holdbarhed og arbejdsglæde. Vi oplevede fleksibilitet og lydhørhed i arbejdsprocessen.

Jacob Søndergaard

[/av_textblock]