Vi kalder det Mondæne Skurs køkkener for “Copenhagen Kitchen” – fordi de er bygget med en forramme, helt som i de gamle københavnerkøkkener – nu bare med en lækker 2020 finish. Skuffer, der glider på skinner, bordhøjde der passes til i din højde og farvekombinationer du ikke ser mange andre steder. Hos os kan alt lade sig gøre, så dit køkken får lige præcis dit personlige præg.

Vores snedkerkøkkener er i højeste kvalitet. Og produceres her i gården på vores eget værksted på Frederiksberg. Gedigent håndværk. Ét køkken ad gangen. Ingen standardmål. Bum!

Alt laves fra bunden af de bedste træsorter, med skuffer og skabe, der kan placeres lige hvor du ønsker det. Køkkenerne leveres inklusiv sprøjtemaling og montering. Og hvis I ønsker det håndmalet eller uden maling, klarer vi selvfølgelig også den.

Vores køkkener er nok nogle af de mest personlige du finder på køkkenmarkedet, fordi du selv kan være med i hele processen, fra start til slut og sammen med os skabe det køkken der får dig til at smile. Kig forbi vores hyggelige showroom – vi glæder os til at inspirere dig!

Hello