Værkstedet

På den ene side af gården og ud mod Svanholmvej ligger Det Mondæne Skurs showroom. På den anden side af gården og ud mod Lykkesholm Allé ligger det snedkerværksted, hvor alle køkkener begynder deres liv.

Snedkermester Morten Rud – Petersen og hans 3 medarbejdere forvandler her de gode materialer til køkkener, der passer! Morten sætter en ære i altid at producere et køkken, der passer til rummet, til huset/lejligheden og til kunden.

Her er ingen standarder, selvfølgeligheder eller rutiner! Morten og drengene tænder på at finde den bedste løsning til ethvert rum. Uanset om der er tale om et stort landkøkken eller et lille køkken på 5. sal. Funktionalitet og æstetik skal gå op i en højere enhed.

Det Mondæne Skurs snedkerværksted er også kendt for sin finish. Det hedder sig, at Morten simpelthen ikke kan forlade et nybygget køkken, før alle detaljer er helt skarpe. Altså HELT skarpe!

For Morten var det kanalernes bolværk på hans barndoms Christianshavn, der satte det hele i gang. Det har altid været den helt basale kærlighed til træ, der har været drivkraften. På værkstedet er der nu både alt det nye træ til de fine, glatte fronter og så mangfoldigheden af brugt og renoveret træ til bordplader, bænke og andre møbler.

Mortens store erfaring efter mange år og mange køkkener giver ofte nogle anderledes og kreative ideer, som kommer med hjem på værkstedet, hvor de bliver til virkelighed.

Det hele ender med installation af ét stk. drømmekøkken, der er blevet lige nøjagtig som dén kunde ønsker det. Tilbage på værkstedet arbejder alle hele tiden på nye køkkener og på at optimere nye løsninger og finde de helt rigtige materialer til det næste køkken…