Da vores styrke især ligger i at tilpasse helt individuelle køkkener til ethvert hjem, betyder det desværre også, at det er meget svært at sige noget meget generelt om vores priser. Bortset fra:

Det er sikkert billigere end du tror!

Det behøver nemlig ikke at koste den berømte bondegård at fremstille et rigtig godt håndværkerkøkken. I stedet for alle de stærkt fordyrende wow-effekter, foretrækker vi enkelthed, god kvalitet og gennemtænkte løsninger.

Når det så er sagt, forstår vi jo godt, at prisen kan være afgørende, når man skal ud og vælge noget så vigtigt som et nyt køkken. Derfor har vi forsøgt os med lidt retningslinjer og eksempler, som forhåbentlig kan være en hjælp:

  • Vi har produceret køkkener for alle beløb mellem 40.000 kr. og 250.000 kr.
  • Et køkken af gennemsnitlig størrelse med enkle tilpasninger og eget farvevalg har vi erfaring for kommer til at ligge indenfor 130-200.000 kr.
  • Det fordyrer køkkenet, hvis du ønsker flere detaljer (flere og mindre skuffer og skabe, mange tilpasninger og specialløsninger m.m.)
  • Professionel opmåling efter dine egne anvisninger og ønsker for dit nye køkken er altid inkl. i prisen. Derudover kan vi tilbyde professionel designhjælp, hvis du ønsker assistance til at finde ud af, hvordan du får den optimale løsning for dit hjem.
  • Alle priser er altid ekskl. hårde hvidevarer og armaturer men inkl. levering, montering og moms.

Priseksempel: dette store landkøkken blev i alt ca. 190.000,- (ekskl. hårde hvidevarer)

Priseksempel: dette by-køkken (mere udenfor foto) med flisebordplade med indlagt træ blev i alt ca. 85.000,- (ekskl. hårde hvidevarer)

Køkkenet i Oslo kostede ca. 150.000,- (inkl. vask og blandingsbatteri, ekskl. hårde hvidevarer)

Egetræs køkkenet koster ca. 180.000,- (ekskl. hårde hvidevarer)

Birketræs Køkken på Christianshavn. Ca. 100.000,- (ekskl. hårde hvidevarer)