Sådan gør vi

Når du beslutter dig for et nyt køkken, så begynd med at booke et køkkenmøde. Det foregår i vores showroom, hvor vi kan vise og diskutere de forskellige løsninger.

Mød op med løse mål. Sammen laver vi en opstilling efter dine ønsker. Opstillingen er ikke nødvendigvis den præcise løsning, som det ender med, men en god begyndelse at forholde sig til.

Hvis du ønsker at gøre brug af vores designhjælp til at vælge de rette løsninger til netop dit hjem og få dem integreret i din bolig i øvrigt, så tager vi et par runder mere indtil du får et køkken, der er lige præcis, hvad du (ikke vidste) du drømmer om.

Herefter sender vi en pris, så du ved hvor vi ligger rent prismæssigt.

Herefter tager vores dygtige håndværkere over og kommer i første omgang ud og måler stramme mål og ser på evt. udfordringer.

Vi prøver at opfylde kundens ønske om opsætningstidspunkt, men regn generelt med 4-10 uger alt efter køkkenets størrelse og type.

De fleste køkkener sælges med montering og levering og sprøjtemaling. Men i princippet sælges også låger/skuffer og hele køkkener til selvmontering. Hvis kunden ønsker håndmaling eller selv ønsker at male, er det også muligt.

Vi mener, at vores køkkener er de billigste snedkerkøkkener på markedet – og samtidig med allerbedste finish.

Herunder kan du skrive en besked til Det Mondæne Skur/Copenhagen Kitchen, hvis du vil booke et køkkenmøde.

Vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Du kan også ringe direkte til Pia på 22861530 eller Morten på 51331473